Naast theorielessen geeft de Komeet ook praktijklessen

Wij richten ons uitsluitend op de automaat-autorijlessen en praktijklessen bromfiets, voor schakellessen hebben wij een samenwerkingsverband met verkeersopleidingscentrum Meteoor.

Bij Meteoor/Komeet krijgt u een opleiding op maat en u heeft de keuze uit diverse mogelijkheden; Thuis halen en brengen, of juist zoveel mogelijk in het examengebied rijden (afhaalpunt bespreekbaar met uw instructeur). Verder heeft u nog de keuze uit, Pakketten, Losse Rijlessen en Spoedopleidingen.

De praktijklessen kunnen bij Komeet in diverse talen worden gegeven, o.a. in het Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch of Frans. Ook kunt u kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke rijinstructeur, tevens heeft u de keuze uit een schakel- of automaat auto.

Het kan allemaal bij Komeet. Uiteraard worden alle lessen verzorgd door ervaren CBR-erkende instructeurs.

Proefles en Intake-les

Al onze praktijkopleidingen vangen aan met een proefles dan wel intake-les.
In deze lessen kunt u kennis maken met ons verkeersopleidingscentrum en uw voorkeuren bespreken. Aan de hand van de vorderingen gedurende de kennismakingsles zal de instructeur uw basisniveau bepalen. In het evaluatiegesprek wordt er geadviseerd welk pakket het beste op het niveau en de wensen van de kandidaat aansluit.
Een proefles heeft een tijdsduur van 60 minuten, een intake-les duurt 120 minuten en wordt ingepland wanneer er interesse is in een spoedopleiding.

Rijles volgen kan en mag vanaf 16,5 jarige leeftijd, op je 17de verjaardag mag je dan het praktijkexamen afleggen bij het CBR. Tot de dag van je 18e verjaardag moet je dan begeleidt rijden, zelfstandig rijden is nog niet toegestaan!!

De proefles en intake-les zijn geheel vrijblijvend!!!
U verplicht zich na het rijden van de lessen tot niets, maar u heeft wel een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn, voor het behalen van uw rijbewijs, met de daar bijbehorende kosten.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je ons bellen op 020 6118403.

Pakketten

Met behulp van een proefles heeft u reeds een advies gekregen over welk van de pakketten het beste bij uw niveau aansluit.
U, als kandidaat beslist uiteraard of u direct met dit gegeven advies aan wilt vangen. In overleg met uw instructeur zal er met u een examendatum worden gereserveerd.
Het is mogelijk om uw examendatum aan het begin van uw opleiding te reserveren en aan de hand hiervan een planning te maken. De lesuren kunt u dan verspreiden over de looptijd van de examenaanvraag. In een rustig tempo aanvangen en later in uw opleiding een examen te reserveren kan natuurlijk ook. Voor de overzichten van de tarieven kunt u terecht onder het kopje prijzen.

Losse lessen

Zelf uw eigen tempo bepalen en per les betalen. Examen wordt pas aangevraagd als de kandidaat en instructeur het er over eens zijn dat u voldoende bent voorbereidt op het praktijkexamen. Tijdsduur 60 minuten.

Opfriscursus

Bedoeld voor rijbewijsbezitters die zich niet helemaal zeker voelen in het drukke verkeer, omdat er geruime tijd niet is gereden of omdat of omdat er zich een nare ervaring is geweest in het verkeer. Uiteraard kunt u zelf aangeven wat u wilt herhalen en zijn het aantal lessen bespreekbaar.

*Opfriscursus  I 3x 60 min. les 116,00
*Opfriscursus II 5x 60 min. les 193,00
*Opfriscursus III 7x 60 min. les 270,00